مجله دکتر مایکو

سعی داریم با دکتر مایکو به مهم ترین نکات سلامت و پزشکی بپردازیم تا در داشتن زندگی بهتر شما را همراهی کنیم.

مجله دکتر مایکو

سعی داریم با دکتر مایکو به مهم ترین نکات سلامت و پزشکی بپردازیم تا در داشتن زندگی بهتر شما را همراهی کنیم.

مجله دکتر مایکو

در بلاگ دکتر مایکو، سعی داریم که شما را در داشتن زندگی سالم و بدون بیماری همراهی کنیم. با ما همراه باشید تا این نکات ارزنده را به صورت خلاصه و مفید در اختیار شما بگذاریم.

۶ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کدام بیماری های زنان باعث ناباروری می شود؟

بیماری های زنان از جهات مختلف می توانند مانع باروری و زایمان طبق برنامه ی طبیعی بدن شوند بنابراین بهتر است با انواع بیماری زنان آشنا شده تا در صورت وجود هرکدام بتوانید آن ها را حل نمایید. البته تنها دلیل ناباروری بیماری در رحم یا تخمدان زنان نیست و گاهی ناشی از بیماری هایی در مردان است. به علاوه گاهی این قضیه ریشه در هیچ بیماری ندارد یعنی پزشکان نمی توانند دلیل بچه دار نشدن را پیدا کنند. در ادامه با دکتر مایکو همراه باشید تا به تمامی این بیماری ها بپردازیم.

بیماری های زنان

نشانه ها و علائم بیماری های زنان در رحم چیست؟

اغلب این بیماری ‌های رحمی با علائم و نشانه ‌های زیر شناخته می ‌شوند:

  • بروز مشکل در باروری و عدم بارداری
  • احساس درد و ناراحتی در لگن
  • ترشحات با رنگ و بو غیر طبیعی از واژن
  • درد کمر
  • قاعدگی نامنظم

معرفی بیماری های زنانی که باعث ناباروری می شوند:

نازایی یا ناباروری می توانند به دلایل مختلف ایجاد شوند. بیماری های خاص زنان که می تواند دچار مشکل شوند (به غیر از چاقی بیش از حد و ...) مربوط به رحم و تخمدان هستند. اما این بیماری های کدامند؟

پیری زودرس تخمدان

شایع ‌ترین بیماری زنان مربوط به تخمک ‌گذاری، پیری زودرس تخمدان است که تا حدودی قابل کنترل است. کاهش کمیت و کیفیت تخمک ‌ها، تقریباً 10 سال پیش از یائسگی بیشتر می شود و کم کم به قاعدگی نامنظم منجر می شود. البته همیشه هم در نزدیکی یائستگی اتفاق نمی افتد و ممکن است در سنین کمتر هم ایجاد شود.

تنبلی تخمدان یا سندرم پلی کیستیک

تنبلی تخمدان از شایع‌ ترین بیماری‌های زنان ژنتیکی در سنین باروری است که ممکن است باعث ناباروری شود. تخمک گذاری به این شکل است که هر ماه تقریباً 5 الی 6 فولیکول رشد کرده و فقط یکی از آن ها بزرگ می شود و به سایر فولیکول هم سیگنال می دهد که دیگر رشد نکنند و از بین بروند. درواقع این فولیکول شخصیت اصلی است و سایر فولیکول ها را به حاشیه می کشاند. شخصی که تنبلی تخمدان دارد این فولیکول در او سیگنال درست به بقیه نمی دهد و به همین دلیل سایر فولیکول ها به رشدشان ادامه می دهند و به شکل کیسه های کوچک مایع هستند که هیچ کدام هم قادر به تخمک گذاری نیستند.

کیست تخمدان

این کیست درواقع کیسه ‌هایی حاوی مایع در داخل یا روی تخمدان است که می تواند به اندازه یک نخود تا یک پرتقال شود که بسیار خطرناک است. کیست تخمدان یکی از شایع ‌ترین بیماری‌ های زنان است که گاهی تا آخر عمر هم معلوم نمی‌شود و اکثرا هم نیاز به درمان ندارد. معمولا این کیست‌ ها با دارو (6 الی 8 هفته مصرف) از بین می‌روند اما گاهی هم با علائمی مثل عادت ماهانه نامنظم، درد حین پریود، خون‌ ریزی نامتعارف، درد زیر شکم و... نمایان می شود.

 سرطان تخمدان

متاسفانه سرطان تخمدان که بسیار خطرناک است کم کم پیشرفت می کند و دارای نشانه هایی مانند احساس خستگی مفرط، مشکل در بلع غذا، تکرر ادرار، درد در ناحیه شکم و زیر شکم و... است.

عفونت واژن یکی دیگر از بیماری های زنان

برخی باکتری‌ ها در بدن مثل کاندیدیاز، واژینوباکتریال و تریکومونیاز و رعایت نکردن بهداشت عامل اصلی بروز عفونت واژن هستند. از آنجایی که این بیماری شایع است بهتر است با مشاهده هرگونه علائم در اولین فرصت به یک پزشک زنان مراجعه شود. در صورت انتقال باکتری ‌ها از واژن به دهانه رحم و خود رحم در اثر رابطه ی جنسی، متاسفانه همه یا بخشی از سیستم تناسلی می تواند دچار عفونت ناشی از بیماری التهابی لگن یعنی (PID) ‌شود. نکته مهم این است که افزایش دفعات و شدت عفونت رحم، احتمال ناباروری را افزایش می ‌دهد پس از کنار آن نباید راحت گذشت.

فیبروم رحم

گاهی به خاطر برخی مشکلات ژنتیکی، تغییراتی در بافت عضلانی رحم به وجود می آید که به فیبروم رحم معروف هستند. در افرادی که مستعد این مدل از بیماری های زنان هستند، سلول‌ های فیبروم از دوران جنینی درون رحمشان ایجاد می شود و در زمان بلوغ، تغییرات هورمونی، رشد رحم و همچنین افزایش سن به تدریج بزرگ تر می شوند. فیبروم‌های بین 6 تا 7 سانتی‌ متر که از طریق سونوگرافی مشخص می شوند را در سنین بالاتر می توان تحت کنترل قرار داد. البته اگر فشار در رحم و خون‌ ریزی وجود داشته باشد، جراحی ضرورت پیدا می کند. لازم است بدانید که در این شرایط، تزریق آمپول‌ های هورمونی کمکی به درمان این بیماری زنان نمی ‌کنند.

از مهم ترین بیماری های زنان: آندومتریوز

زنانی که دارای رشد بافت رحمی در خارج از حفره رحم هستند، در خطر بروز کیست و درد حین رابطه جنسی هستند یعنی همان آندومتریوز. برای جلوگیری از هرگونه مشکل در باروری بهتر است به صورت سالانه هر خانم به پزشک مراجعه و معاینه شود.

سرطان رحم

سرطان رحم که در ژنتیک ریشه دارد یک بیماری حساس و جدی است که بیشتر در بانوان جوان دیده می‌شود. از علائم و نشانه ‌های این بیماری می توان به درد شدید در ناحیه لگن، ترشحات غیر طبیعی از واژن، خون ‌ریزی غیرعادی و... اشاره کرد.

ناباروری در زنان

مشکلات مادرزادی رحم

از این مشکلات و بیماری های زنان که در نوزادهای دختر می تواند وجود داشته باشد می توان به فقدان رحم با اندازه، شکل و ساختار مناسب اشاره کرد. رایج ‌ترین ناهنجاری‌های مادرزادی مربوط به رحم عبارتند از: رحم سپتوم (تشکیل رحم از دو قسمت جدا و تقسیم شدن کامل یا جزئی دو قسمت از یکدیگر)، رحم دو شاخ‌ (معروف به رحم قلبی شکل که در آن دو قسمت رحم تقریبا به یک اندازه هستند)، رحم دوتایی (زمانی که دو قسمت در رحم وجود دارد مخصوصا در نزدیکی دهانه تحتانی و با داشتن دهانه‌ های جدا) و رحم تک ‌شاخ (رحمی کوچک ‌تر از حالت عادی و یا رحمی که بخشی از آن رشد نکرده است).

انسداد لوله های رحمی

لوله‌های رحمی یا فالوپ اغلب به خاطر وجود عفونت، به چسبندگی و انسداد دچار می شوند. اکثرا انسداد این لوله ها ناشی از عفونت کلامیدیا (یک بیماری مقاربتی) و گاهی هم به دلیل عفونتِ غیر از لوله‌ های رحمی مثل بیماری التهاب روده یا آپاندیسیت ایجاد می شود. از دیگر علل انسداد لوله‌های رحم می توان به چسبندگی های ناشی از جراحی اشاره کرد.

چسبندگی رحم، آخرین مورد از بیماری های زنان

چسبندگی رحم آسیب ‌دیدگی غشای نرم داخلی ناحیه لگن است که هرگونه آسیب‌ دیدگی این لایه بر هر علتی که باشد می ‌تواند با چسباندن احشای داخلی به هم، اتصالی غیرطبیعی ایجاد کند که همراه با درد یا سایر علائم، می تواند به روند بارداری سالم آسیب برساند.

برای درمان هرگونه از این بیماری های مربوط به زنان می توانید به سایت دکتر مایکو سر زده و با کمک پزشکان حاذق ما اقدام به درمان و بارداری راحت داشته باشید. 

  • دکتر مایکو
  • ۰
  • ۰

مراحل هضم غذا در دستگاه گوارش انسان

گوارش غذا  (Digestion) در طول دستگاه گوارش انسان به دو روش مکانیکی و شیمیایی اتفاق می افتد. در این مقاله از دکتر مایکو می خواهیم با تک تک ایستگاه هایی که غذا در طول سفر خود در آن ها توقف می کند آشنا شویم. برای آشنایی با چگونگی هضم غذا در بدن انسان با ما همراه شوید.

هضم غذا در دستگاه گوارش انسان

مراحل و چگونگی هضم غذا در بدن انسان

وظیفه ی دستگاه گوارش در هضم غذا در بدن انسان به چهار دسته ی اصلی تقسیم می شود:

  • بلع
  • گوارش
  • جذب
  • دفع

اما هر کدام از این وظایف توسط چه اعضای انجام می شود؟ سفر و ماهیت غذا در طی این مسیر چگونه است؟ و ... پیش از آنکه به وظایف هرکدام از اعضای تاثیر گذار در مراحل هضم غذا در دستگاه گوارش انسان بپردازیم بهتر است یک تصویر کلی از آناتومی دستگاه گوارش انسان به دست آوریم.

معرفی اعضای موثر در مراحل هضم غذا در دستگاه گوارش انسان

  • دهان: اولین مرحله ی شروع هضم غذا در بدن انسان، ورود غذا به دهان است.
  • حلق: حلق غذایی که در دهان است را به مری منتقل می کند.
  • مری: لوله ای که حلق را به معده متصل می کند مری است. وقتی غذا وارد مری می شود، این لوله با استفاده از انقباضاتی به نام پریستالیست آن ها را به سمت معده سوق می دهد. پیش از اتصال به معده یک اسفنکتر وجود دارد که وظیفه ی آن جلوگیری از برگشت غذا از معده به سمت مری است.
  • معده: یک کیسه با بافت عضلانی قوی که چند وظیفه ی مهم در گوارش دارد که عبارتند از ذخیر کردن غذا، مخلوط کردن و اضافه کردن اسیدها برای هضم آن. معده با ترشح چندین اسید قوی تجزیه ی غذا را شروع می کند به طوری که غذا پس از خروج از آن تبدیل به خمیری شده که به سمت روده ی کوچک در حرکت است.
  • روده کوچک یا باریک:

روده باریک سه بخش دوازدهه، ژژنوم و ایلئوم دارد و یک لوله ی به هم پیچیده و بسیار بلند است. گوارش غذا در این لوله با استفاده از آنزیم هایی که توسط پانکراس و صفرا آزاد می شوند به علاوه ی انقباضاتی که غذا را با اسیدها مخلوط می کنند، ادامه می یابد. روده ی دوازدهه مسئول ادامه ی تجزیه ی غذا است درحالیکه ژژنوم و ایلئوم وظیفه ی جذب مواد مغذی به خون را بر عهده دارند. در پایان مواد مخلوط شده وارد روده ی بزرگ می شوند.

  • روده بزرگ: این روده که در واقع یک لوله عضلانی به طول 1.5 تا 2 متر است از بخش های  به طول ۱/۵ تا ۲ متر است که از بخش‌های جزئی تر یعنی سکوم (قسمت اول روده بزرگ)، بخش عرضی، بخش نزولی یا پایین رونده و سیگموئید تشکیل شده است.

مواد زائد باقیمانده یا مدفوع که در فرآیند هضم آب آن‌ها در روده ی بزرگ جذب شده است، با استفاده از پریستالیست از روده بزرگ دفع شده و در سیگموئید ذخیره می‌ شود تا زمانی که طی یک حرکت توده‌ ای یک یا دو بار در روز در راست روده تخلیه نماید.

  • رکتوم یا راست روده: راست روده یا همان رکتوم یک فضای 20 سانتی ‌متری است که کولن یا روده ی بزرگ را به مقعد متصل می کند. زمانی که مدفوع و یا گازها وارد رکتوم می شوند، پیامی از نورون های حسی به مغز فرستاده می شود و مغز تصمیم می گیرد که محتویات آزاد شوند یا نه.  اگر پاسخ مثبت باشد، اسفنکترها (عضلات) شل و راست روده منقبض می‌ شود و دفع اتفاق می افتد اما اگر محتویات قابل دفع نباشند، اسفنکترها منقبض و رکتوم جمع می‌ شود و دفع به تاخیر می افتد.
  • مقعد: مقعد آخرین بخش از سفر و مراحل هضم غذا در دستگاه گوارش انسان است که از عضلات کف لگن و دو اسفنکتر مقعدی (عضلات داخلی و خارجی) تشکیل شده است. پوشش داخلی بخش فوقانی مقعد، باعث می شود که فرد تشخیص دهد محتویات دفعی مایع، گاز یا جامد هستند. اسفنکترهای مقعدی امکان کنترل دقیق مدفوع را ایجاد می کنند. به طوری که اسفنکتر داخلی مانع نیاز به دست شویی در خواب می ‌شود و هنگامی که تمایل به دستشویی ایجاد می شود اسفنکتر خارجی مدفوع را تا وقتی به توالت برسیم در داخل خود نگه می دارد. و در نهایت مدفوع از بدن انسان خارج می شود.

اعضای حاشیه ای در مراحل هضم غذا در دستگاه گوارش انسان

علاوه بر اجزایی که با آن ها آشنا شدیم اجزای دیگری نیز در ترشح اسید و آنزیم ‌ها در هضم غذا دخیل هستند که عبارتند از پانکراس، کبد و کیسه صفرا.

مراحل هضم و جذب غذا در بدن انسان چقدر طول می کشد؟

درواقع فرآیند هضم غذا بین افراد مختلف و با توجه به فاکتورهایی مثل نوع غذایی که خورده شده و حجم آن متغیر است اما معمولا این فرآیند بین 1 تا 3 روز طول می کشد. در این مقاله از دکتر مایکو با چگونگی هضم غذا در بدن انسان و اعضای موثر آن آشنا شدیم.

در صورتی که هرگونه مشکلی در سلامت شما ایجاد شد می توانید از طریق پلتفرم نوین ویزیت آنلاین دکتر مایکو به روش های مختلف تلفنی، متنی و البته تصویری توسط پزشکانی زبردست درمان شوید.

  • دکتر مایکو
  • ۰
  • ۰

10 نکته ی مهم دندانپزشکی در دوران بارداری

مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری یکی از شرایط استرس آور و پرابهام برای بانوان است. البته بهتر است پیش از بارداری برای بررسی و ترمیم دندان ها اقدام نمود اما به هر حال ممکن است در طول بارداری نیز مشکلی ایجاد شود و دندان پزشکی در بارداری به یک الزام تبدیل شود. در این مقاله از دکتر مایکو می خواهیم با تمرکز بر دندانپزشکی برای زنان باردار شفاف سازی از ملاحظات لازم در این اقدام داشته باشیم.

دندان پزشکی در دوران باراداری

بهترین زمان دندانپزشکی در دوران بارداری کی است؟

به صورت کلی بهتر است مراجعه به دندانپزشکی برای زنان باردار در سه ماه دوم بارداری انجام شود چراکه سه ماه اول جنین در حال رشد بوده و دارو، عفونت و ... همه می توانند برای او مضر باشند. بنابراین اگر مشکل دندان جدی ندارید تا سه ماه دوم بارداری خود صبر کنید. هر چند در دو ماه دوم هم ممکن است مادر کمی اذیت باشد اما باز هم از سه ماه اول مناسب تر است.

آیا پر کردن دندان در دوران حاملگی خطرناک می باشد؟

از آنجایی که در بارداری باید از مواد دارای جیوه دوری کرد بهتر است در صورت لزوم دندان پر کردن از کامپوزیت استفاده شود. در خصوص استفاده از بی حسی در دندانپزشکی برای بارداران باید بدانید که داروهای بی حسی دندان پزشکی گروه b مانند لیدوکائین مشکلی ایجاد نمی کنند. هرچند پریلوکایین و آرتیکایین پیشنهاد نمی شوند چراکه باعث زایمان زودرس می شوند.

آیا عکس رادیوگرافی دندانپزشکی در دوران بارداری مجاز است؟

خیر. برای حفظ سلامت جنین بهتر است که گرفتن عکس رادیو گرافی برای دندان پزشکی زنان باردار به پس از بارداری موکول شود.

10 نکته ی مهم دندانپزشکی در دوران بارداری

  1. حتما درمان ههای غیر ضروری را به پس از تولد نوزاد موکول کنید.
  2. در صورت لزوم درمان، حتما به دندان پزشک اطلاع دهید که باردارید.
  3. اگر از بوی خمیر دندان حالت تهوع می گیرید از خمیر بدون بو استفاده کنید.
  4. در هنگام فرآیند درمان و نشستن روی یونیت دندان پزشکی پاهایتان را به حالت معمولی بگذارید و روی هم قرار ندهید تا جریان خون تحت تاثیر قرار نگیرد.
  5. از آنجایی که خشکی دهان در دوران بارداری زیاد اتفاق می افتد بهتر است برای جلوگیری از رشد میکروب ها مایعات بیشتر بخورید و یا آدامس بجوید.
  6. بهتر است پیش از اقدام به بارداری دندان پزشکی بروید تا عفونت و سایر مشکلات را رفع کنید. این مشکلات می توانند باعث زایمان زودرس شوند پس بهداشت دهان و دندان را جدی بگیرید.
  7. از آنجایی که در سه ماه اول بارداری بانوان درگیر حالت تهوع و استفراغ هستند برای جلوگیری از آسیب رساندن اسید معده به دندان ها، لازم است هربار دهان شسته شود.
  8. درست است که کلسیم جنین نه از دندان های مادر بلکه از استخوان های او تامین می شود اما بهتر است باز هم مصرف کلسیم را در نظر داشته باشید.
  9. اگر رژیم غذایی شما شامل غذاهای ترش و شیرین می شود و ویار این مدل غذاهارا دارید بهتر است کمی خود را کنترل نمایید. حتی اگر نتوانستید آن ها را کاهش دهید حتما به بهداشت دهان و دندان توجه داشته باشید.
  10. همانطور که گفته شد سه ماه دوم از سه ماه اول و سه ماه سوم دندانپزشکی برای زنان باردار مناسب تر است چراکه سه ماه اول جنین آسیب پذیر است و سه ماه آخر رفت و آمد و دراز کشیدن طولانی روی یونیت برای بارداران سخت است.
  • دکتر مایکو
  • ۰
  • ۰

پکیج مهم ترین نکات مراقبت از پوست و مو

احتمالا برای شما هم پیش آمده که یک باره دلتان بخواهد فورا از پوست و موی خود مراقبت بهتری داشته باشید. و همچنین احتمالا در این شرایط نمی دانستید که باید چه کاری انجام دهید دقیقا. احتمالا به هر سایت یا کتابی که مراجعه می کنید هزار راه نرفته را به شما معرفی می کنند که بسیار گیج کننده است. در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم که خیلی از این منابع اضافی را کنار بگذارید. برای این کار لازم اس ابتدا نوع پوست و مویتان را بشناسید تا از سردرگمی خلاص شوید. با دکتر مایکو همراه باشید.

مراقبت از پوست و مو

 

https://drmyco.ir/blog/wp-content/uploads/2022/05/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%88-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C-min.jpg

مراقبت از پوست و مو افسانه نیست!

افسانه نیست اما زوری هم نمی شود. منظور از زیبایی زوری و سریع این است که برای زیبا شدن به سمت عمل های زیبایی مضر، گران و اعتیاد آور نروید. یا به استفاده از مواد آرایشی قوی عادت نکنید. حتی اگر می خواهید این راه ها را پیش ببرید حتما پیش از آن تحقیق کافی داشته باشید. مطمئنا مقالات مختلف پوست و موی زیبا در دکتر مایکو می توانند با ارائه ی اطلاعات صادقانه و بی طرفانه شما را یاری کند. حال برویم سراغ اصل مطلب.

اولین قدم مراقبت از پوست و مو، شناخت انواع پوست

اینکه مراقبت بهتری از پوست خود داشته باشید مستلزم این است که نوع پوست را ابتدا بشناسید. برای اینکار حتما لازم نیست که به دکتر مراجعه کنید. کافیست بعد از حمام یا وقتی پوستتان را با پاک کننده های ملایم تمیز کردید 30 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید و به آن دست نزنید. در جدول زیر انواع پوست به همراه واکنش هایشان پس از این زمان ذکر شده است.

نوع پوست

واکنش

پوست خشک

پوست معمولی

پوست حساس

در قسمت هایی قرمز شده و خارش دارد

پوست چرب

چرب شدن صورت به خصوص بینی و پیشانی

پوست معمولی

در صورت عدم وجود علائم ذکر شده

پوست معمولی

خشکی روی فک و گونه و چربی در پیشانی

 

 

 

 

 

 

دومین قدم مراقبت از پوست و مو، مراقبت روزانه از پوست

عوامل زیادی می توانند در طول روز به پوست شما آسیب بزنند مانند نور خورشید، آلودگی های هوا، قلیان، سیگار و تغذیه ی نامناسب. شما می توانید با مراقبت مستمر و خانگی پوست خود را سالم و شاداب نگه دارید. به عنوان مثال می توانید نکات زیر را رعایت کنید:

•        تغذیه ی مناسب و دوری از غذاهای چرب و شکر

•        ویتامین را فراموش نکنید.

•        خواب کافی و سرموقع

•        آب فراوان بنوشید.

•        قبل خواب حتما آرایشتان را پاک کنید.

•        استفاده از ماسک های طبیعی

•        استفاده از روغن های مخصوص صورت برای مرطوب نگه داشتن پوست. (مانند: روغن آفتابگردان برای پوست های خشک)

•        استفاده از ضد آفتاب مناسب در همه ی فصل ها مخصوصا تابستان. (عدم استفاده از ضد آفتاب باعث خشکی، چین چروک، لک، خال و بالا رفتن احتمال ابتلا به سرطان پوست می شود!)

 

مراقبت موثر از مو

مو از مهم ترین عوامل زیبایی افراد شناخته می شود. دلایل زیادی مانند استرس، وراثت و البته تغذیه روی ریزش مو در زنان و مردان بسیار تاثیر گذارند. به نظر متخصیصن پوست و مو، ریزش 80 تا 100 تار مو در روز طبیعی است و حتی فوایدی هم دارد! در ادامه چند راه خوب و راحت برای مراقبت از پوست و مو شما ذکر کرده ایم.

نکات مراقبت از مو

•        برس و شانه کردن مو

•        آرامش و کاهش استرس

•        هرگز موها را با آب داغ نشورید.

•        استفاده از روبالشتی ابریشمی و یا ساتن

•        انجام یوگا

•        رعایت بهداشت پوست و موی سر

•        استفاده از ماسک های گیاهی و طبیعی مو

•        داشتن رژیم و تغذیه مناسب

•        از سشوار استفاده نکنید.

•        خیلی ملایم موهارو بشویید

•        ماساژ سر

نکات مراقبت از پوست و مو برای پرمشغله ها

•        صورت خود را با آب سرد بشویید.

•        می توانید ماساژور صورت را خریداری و در خانه استفاده کنید.

•        نیم ساعت قبل از بیرون رفتن از خانه ضد آفتاب استفاده کنید.

•        تعویض روبالشی را فراموش نکنید!

•        روبالشی ساتن و ابریشم تاثیر بهتری دارند.

•        به پشت بخوابید تا از چین و چروک بگریزید.

•        در طول روز سعی کنید زیاد به صورتتان دست نزنید تا آلودگی به آن منتقل نشود.

•        همیشه ضد آفتاب و بالم لب همراه داشته باشید.

•        استفاده از کرم مرطوب کننده به شما در دوری از آلودگی کمک می کند.

 

  • دکتر مایکو
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • دکتر مایکو
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • دکتر مایکو